Muziekproductie

Muziek op maat

Je bent op zoek naar passende muziek bij je film. Muziek dat niemand anders gebruikt en naadloos aansluit bij de sfeer van de film. Ik componeer jouw muziek dat bij elke scène de juiste energie geeft. Een muziekproductie in de vorm van een leader, underscore, bumper voor TV programma, bedrijfsfilm, commercial, animatie etc.

Hoe ga ik te werk?

Op basis van je briefing doe ik een voorstel van de stijl en de sfeer die dat oproept. Ik geef advies over de inzet van echte muzikanten versus in the box musici. Ik maak één of meerdere schetsen zodat je snel een idee krijgt welke kant het op kan gaan. Een schets is een ruwe opzet waarbij nog gewerkt moet worden aan het arrangement, de lengte en de mix. Na jouw feedback ga ik aan de slag met de definitieve versie, maak ik eventueel nog een extra schets waarna het eindresultaat wordt afgeleverd.

Muziek Moodboard

Muziek is een kwestie van smaak en het is mijn taak om de wens van de klant te vertalen naar het juiste muzikale genre met het juiste sentiment. Een handige tool die ik hiervoor ontwikkeld heb is het Muziek-Moodboard. Hiermee kan de klant online een aantal korte muziekfragmenten beluisteren en er feedback op geven op het moment dat het uitkomt. Een efficiënte manier om samen te bepalen wat wel en niet wenselijk is!

Waarom JPGeersing

Ervaring
Ik kan je goed adviseren over de muziekstijl dat past bij je productie.

Uniek
De muziek die ik maak is enkel en alleen voor jou, niemand anders heeft het.

Kwaliteit
Geen dertien in een dozijn, domweg goede muziek door uitstekende musici gemaakt.

Neem contact op met Jan Pieter

Recent werk

Showreel

Bekijk hier enkele producties waarvoor ik in 2016 muziek heb gecomponeerd.

Naar portfolio

Tevreden klanten voor wie ik werk