Home > Wie ben ik > Wat klanten over mij zeggen

Wat klanten over mij zeggen

 

Zelf een beoordeling schrijven

Geschreven op 19 maart 2020

Toen ik voor het eerst in zijn studio kwam, dacht ik: wat een sfeer, wat een paar goede oren. Daarom werk ik heel graag met JP. Dat hij zelf muziek componeert, daarin herken ik de artiest.

Marlous Fluitsma
Marlous FluitsmaActrice-stemacteur
Geschreven op 5 juni 2018

Jan Pieter denkt fijn mee. Vraagt en geeft input, blijft rustig en levert professioneel.

Mirjam Weyenberg
Mirjam WeyenbergMarketing Manager, HFMtalentindex
Geschreven op 14 februari 2018

Een bijzonder effectieve, snelle en smaakvolle sounddesigner.

Joost van Ginkel
Joost van GinkelFilmregisseur, Crochetta Films
Geschreven op 10 februari 2018

Als promomaker weet ik hoe belangrijk audio is voor een wel klinkende promo. Soms heb je daar echt een specialist bij nodig. Daarvoor ben je bij Jan Pieter aan het juiste adres. Hij laat het perfect klinken, heeft creatieve ideeën, en componeert indien nodig een passende muziektrack.

Aarnout van Dijk
Aarnout van DijkPromo Director, KRO-NCRV
Geschreven op 20 januari 2018

Wie niet in het vak zit moet weten dat men bij audio nabewerking meestal alleen afmixt. Tenminste, dat is mijn ervaring. De technicus zorgt ervoor dat alles netjes luisterbaar en verstaanbaar is en voldoet aan de eisen van bijvoorbeeld de zender. Wat Jan Pieter doet is niet alleen het hoognodige, maar ook iets toevoegen. Dát is van onschatbare waarde voor een producent want de productie wordt daarmee direct naar een hoger plan getild. Ik heb geleerd dat Jan Pieter slechts een half woord nodig heeft om te begrijpen wat er moet gebeuren en dat hij meer levert dan gevraagd was. Helemaal super. Jan Pieter, ik denk dat wij nog jaren gaan samenwerken. Dankjewel.

Willem van de Kletersteeg
Willem van de KletersteegFilmproducent, BAM!
Geschreven op 17 januari 2018

De audionabewerking van het project waar ik aan werkte leek een hele kluif te worden: de audio van de kandidaten was niet helemaal stabiel, er zaten veel geluidseffecten in en het moest 5.1 afgemixed worden. Jan Pieter heeft het echter tot een waar feestje gemaakt, hij zat met een lach in de set, stopte niet voor het was zoals hij vond dat het zijn moest (en dat was doorgaans beter dan ik voor mogelijk had gehouden) en als je dan dacht dat de opties uitgeput waren had hij wel weer ergens "een programmaatje wat hij altijd al eens had willen gebruiken" of net nieuw was. Kortom: Professioneel, kundig, meer dan up-to-date qua nieuwe ontwikkelingen en ook nog eens een fijn mens!

Ellen Stolp
Ellen StolpExecutive producer, Strix Television
Geschreven op 1 januari 2018

Jan Pieter heeft goede oren aan z'n hoofd. Hij weet geluid een extra dimensie te geven. Dat is het belangrijkste voor een audionabewerker. Maar er is meer: JP denkt met je mee en tovert met tientallen knopjes en schuifjes. Het is een genot om te zien (maar vooral om te horen). Jan Pieter werkt bovendien snel en tegen zeer acceptabele tarieven. Het is gewoon een prettig mens en een super-professional. Probeer het maar gewoon!

Gerard Oonk
Gerard OonkEigenaar, Textmaker
Geschreven op 1 november 2017

Gevoelig waar het moest, groots waar het kon. Jan Pieter heeft onze op zich al mooie productie over Volendammers en paling naar een nog hoger niveau getild. En had ik al vermeld dat hij dit ook nog eens met een krappe deadline heeft gerealiseerd? Jan Pieter heeft onze hooggespannen verwachtingen zelfs overtroffen. Dank, Jan Pieter.

Afran Groenewoud
Afran GroenewoudManaging Partner, CIBZ
Geschreven op 1 april 2016

Een muzikale duizendpoot! Bij (KRO-)NCRV heb ik met Jan Pieter samengewerkt, met veel genoegen! Hij is geordend, professioneel en ik ben nog niets tegen gekomen waar hij niet alles van af weet. Zowel muzikaal, technisch als workflowgerelateerd, Jan Pieter is van alle markten thuis!

Thomas van Vliet
Thomas van VlietPresentator, NPO Radio 2 at KRO-NCRV
Geschreven op 1 maart 2016

Bij Jan Pieter Geersing staat de klant centraal. Hij vraagt naar de behoeftes, doet degelijk voorbereidend werk, offreert een reële prijs, presenteert overtuigend, toegesneden op de praktijk van jou als klant, gebruikt interactie om te verdiepen... Een professional van het soort waar je het liefst mee te maken hebt.

Jelle Koolstra
Jelle KoolstraDirecteur, Clipjesfabriek
Vrijblijvend een offerte op maat aanvragen?
Ja, help mij verder
© 2024 JPGeersing