Home > Wie ben ik

Wie ben ik

Jan Pieter Geersing, geluid bij beeld in Hilversum

"Ik denk in geluid, handel naar geluid en hou zelfs van de stilte van geluid".

Als tiener was ik geregeld samen met mijn vader te vinden in de studio van de Zwolse ziekenomroep. Dankzij hem had ik de beschikking over bandrecorders en was de interesse voor geluid en techniek snel gewekt. Op de muziekschool leerde ik piano spelen en ontdekte dat geluid, muziek en techniek een prima combinatie was.

In 1994 studeerde ik af aan de Hoge School voor de Kunsten als componist en sound designer. Mijn allereerste opdracht was Stardog, opvolger van Loeki de Leeuw. Vanaf toen creëerde ik menig tune voor radio en TV en combineerde dat als promomaker bij de NCRV.

In 2015 ging ik verder als zelfstandige en inmiddels werk ik samen met collega's Rudy en Misja. Samen zijn we in staat producties van klein tot groot te faciliteren als het gaat om audionabewerking, sound design en muziekproductie.

JP_RUDY_MISJA_JPGEERSING

Wat vinden mijn klanten?

Veel van mijn klanten zijn video- en filmproducenten. Wat zij van mij vinden lees je op deze pagina.

Vrijblijvend een offerte op maat aanvragen?
Ja, help mij verder
© 2024 JPGeersing