Home > Wie ben ik

Wie ben ik

Jan Pieter Geersing, geluid bij beeld in Hilversum

"Ik denk in geluid, handel naar geluid en hou zelfs van de stilte van geluid".

Ik was als tiener geregeld samen met mijn vader te vinden in de studio van de Zwolse ziekenomroep. Dankij hem had ik de beschikking over bandrecorders en was de interesse voor geluid en techniek gewekt. Door pianoles op de muziekschool ontdekte ik al snel dat geluid, muziek en techniek een goede combinatie was.

In 1994 studeerde ik af aan de HKU als sounddesigner/componist. Mijn allereerste opdracht was Stardog, beoogd opvolger van Loeki de Leeuw. Ik componeerde daarna menig tune voor radio en TV en ging werken voor de NCRV. Ik was er promomaker, gaf les aan programmamakers en bouwde aan een postproductie omgeving.

In 2015 ging ik zelfstandig verder en bouwde een geluidsstudio in de Hilversumse Oscar Romerostudio's. Ik combineer er mijn muzikale- en technische kennis in een creatieve post productie omgeving. Samen met collega's Rudy en Misja ben ik in staat producties van klein tot groot te faciliteren.

Jan Pieter Geersing

JP

 

Misja

Misja

 

Rudy

Rudy


Wat vinden mijn klanten?

Veel van mijn klanten zijn video- en filmproducenten. Wat zij van mij vinden lees je op deze pagina.

Vrijblijvend een offerte op maat aanvragen?
Ja, help mij verder
© 2019 JPGeersing