Home > Diensten > Podcast

Podcast

Boeiende reportages, een (mini) documentaire of gewoon een goed verhaal. Je wilt goed beluisterd worden dus jouw podcast klinkt dan ook top. Ik denk met je mee over de inhoud, vormgeving en desgewenst een verdienmodel.

Ik maak geregeld podcasts voor NRC Vandaag, de KRO-NCRV, het KWF, het Nidos en vele andere. Het maken van een goede podcast is meer dan alleen het opnemen van een gesprekje. Tegelijk kan en mag er van alles, van een kort verhaal tot een (mini) documentaire. De vraag is vooral: hoe bereik je de luisteraar en hoe hou je die vast?

Samen met mijn Audiochef collega's hebben we Het Podcastbureau opgericht.  Bij Het Podcastbureau weten we als geen ander hoe je de luisteraar kunt blijven boeien met jouw verhaal. We hebben jarenlange ervaring op het gebied van radio maken, regie, journalistiek, presentatie, redactie, montage, sound design en muziekproductie.

Heb je al wel ideeën over een Podcast maar weet je niet waar te beginnen? Of heb je opnames gemaakt maar klinkt het geheel nog matig? Lees de podcast productie blog.

Neem contact op met JP en vraag hem naar de mogelijkheden van een Podcast

Vrijblijvend een offerte op maat aanvragen?
Ja, help mij verder
© 2022 JPGeersing