Home > Diensten > Audionabewerking

Audionabewerking in Hilversum

Je film klinkt na bewerking vele malen beter op zowel je smartphone als op televisie. En ook over technische normen zoals bijvoorbeeld R128 hoef je je geen zorgen te maken.

Audionabewerking bij JP Geersing in HilversumAudionabewerking is de kers op de taart van je productie: de dialogen zijn schoon en goed verstaanbaar, klankverschillen zijn aangepast, wind, tikjes en plopjes verwijderd, muziek staat in verhouding en het geheel is sync met beeld. Inspreken tijdens audionabewerking is handig dus neem meteen je voice-over mee.

Aanleveren en ontvangen

In de aanleverspecificaties staat beschreven hoe het ruwe materiaal kan worden aangeleverd. Na bewerking worden de audiomix en stems aangeleverd. Ontvang je liever meteen een uitzendbaar videobestand met audio, ik lever het aan conform specificaties. Van eventueel gebruikte muziek ontvang je een tracksheet/cuesheet voor opgave aan de Buma Stemra.

Handig: ontvang de film in lage resolutie. Eerst online kijken of je tevreden bent met het resultaat. Eventuele aanpassingen doe ik snel.

Wat kost het?

De kosten voor audionabewerking zijn 75 euro per uur, 500 euro voor een dag (8 uur). Om een idee te geven: de nabewerking voor een TV programma van 25 minuten duurt gemiddeld genomen een halve dag. Prijzen zijn ex BTW, inclusief: studiofaciliteiten, bediening, eventuele aanpassingen, aanlevering stems, een tracksheet, drankjes en lunch. Projectprijzen bespreekbaar.

Combineer audionabewerking met inhouse video postproductie.

Vraag vrijblijvend een offerte voor audionabewerking aan


Waarom kiezen voor JPGeersing?

  • continuïteit - ik werk samen met een team van audionabewerkers zodat de continuïteit gewaarborgd is
  • postproductie - audio post inhouse te combineren met volledige video post productie
  • tarief transparant - geen onverwachte kosten achteraf

Neem contact op met Jan Pieter


Muzikale audionabewerking

Vrijblijvend een offerte op maat aanvragen?
Ja, help mij verder
© 2019 JPGeersing