Home > Diensten > Audionabewerking

Audionabewerking in Hilversum

Je film klinkt na bewerking opvallend beter. En ook over technische normen zoals bijvoorbeeld R128 hoef je je geen zorgen te maken.

Audionabewerking bij JP Geersing in HilversumAudionabewerking is de kers op de taart van je productie: de dialogen zijn schoon en goed verstaanbaar, klankverschillen zijn aangepast, windruis en plopjes verwijderd en de muziek staat in verhouding tot het geheel. Eventuele geluidseffecten die missen worden toegevoegd. Inspreken voorafgaand aan audionabewerking is slim.

Films en series

Dagelijks doen we in drie studio's tegelijk de audionabewerking voor tv-programma's en social media. Voor de audionabewerking van films en series doen we tevens sound design, foley, ADR en (meertalige) nasynchronistatie.

Aanleveren en ontvangen

Na bewerking worden de audiomix en stems, M&E of DME aangeleverd. Ontvang je liever een uitzendbaar MXF videobestand met audio, dat kan. Van gebruikte muziek ontvang je een csv cuesheet voor opgave aan de Buma Stemra. Check onze aanleverspecificaties voor de aanlevering van ruw materiaal.

Tarief

De kosten voor audionabewerking zijn 85 euro per uur ex. Om een idee te geven: de nabewerking voor een TV programma van 20 minuten duurt gemiddeld een halve dag.

Prijzen ex BTW, inclusief: studiofaciliteiten, bediening, eventuele aanpassingen, aanlevering stems, een cuesheet, drankjes en lunch. Projectprijzen bespreekbaar.

Combineer audionabewerking met inhouse video postproductie.

Vraag vrijblijvend een offerte voor audionabewerking aan


Waarom kiezen voor JPGeersing?

  • continuïteit - ik werk samen met een team van audionabewerkers zodat de continuïteit gewaarborgd is
  • postproductie - audio post inhouse te combineren met volledige video post productie
  • tarief transparant - geen onverwachte kosten achteraf

Neem contact op met Jan Pieter


Muzikale audionabewerking

Vrijblijvend een offerte op maat aanvragen?
Ja, help mij verder
© 2023 JPGeersing