Home > Contact > Routebeschrijving

Routebeschrijving

Bezoekadres (op afspraak):
Oscar Romerolaan 14
Hilversum

Hilversum ligt in het centrum van de cirkel Amsterdam (20 min met de auto), Almere (20 min), Amersfoort (10 min) en Utrecht (15 min). De studio is goed bereikbaar via de A1 en A27 en heeft een ruime (gratis) parkeerplaats.


Vanuit Amsterdam/Amersfoort

Komend vanaf de A1 richting Amersfoort of Amsterdam, neem op knooppunt Eemnes de afslag naar de A27 richting Hilversum/Utrecht. Neem vervolgens de afslag Hilversum (afrit 33). Bij de kruising met stoplichten linksaf richting Loosdrecht (Diependaalselaan). Vanaf nu alsmaar rechtdoor de borden Loosdrecht volgen. Na ca. 4 km ga op de rotonde linksaf richting Loosdrecht. Op de kruising met stoplichten rechtsaf naar de Oscar Romerolaan. Na ca. 300 meter rechtsaf de oprit op bij het gebouw met nummer 14.

Vanuit Utrecht/Almere

Komend vanaf de A27 richting Almere of Utrecht, neem de afslag Hilversum (afrit 33). Bij de kruising met stoplichten linksaf richting Loosdrecht (Diependaalselaan). Vanaf nu alsmaar rechtdoor de borden Loosdrecht volgen. Na ca. 4 km ga op de rotonde linksaf richting Loosdrecht. Op de kruising met stoplichten rechtsaf naar de Oscar Romerolaan. Na ca. 300 meter rechtsaf de oprit op bij het gebouw met nummer 14.

Bus

Vanaf Hilversum Centraal station:

  • Connexxion 1
    • ca 21 min; uitstappen bij halte Lutherhof (ca 3 min lopen)

of:

  • Syntus 121
    • ca 15 minuitstappen bij halte Oscar Romerolaan (ca 5 min lopen)
Vrijblijvend een offerte op maat aanvragen?
Ja, help mij verder
© 2019 JPGeersing