Muziekproductie

Muziek op maat

Je bent op zoek naar passende muziek bij je film. Muziek dat niemand anders gebruikt en naadloos aansluit bij de sfeer van de film. Ik componeer jouw muziek dat bij elke scène de juiste energie geeft. Een muziekproductie in de vorm van een leader, underscore, bumper voor TV programma, bedrijfsfilm, commercial, animatie etc.

Hoe ga ik te werk?

Op basis van je briefing doe ik een voorstel van de stijl en de sfeer die dat oproept. Ik geef advies over de inzet van echte muzikanten versus in the box musici. Ik maak één of meerdere schetsen zodat je snel een idee krijgt welke kant het op kan gaan. Een schets is een ruwe opzet waarbij nog gewerkt moet worden aan het arrangement, de lengte en de mix. Na jouw feedback ga ik aan de slag met de definitieve versie, maak ik eventueel nog een extra schets waarna het eindresultaat wordt afgeleverd.

Muziek Moodboard

Muziek is een kwestie van smaak en het is mijn taak om de wens van de klant te vertalen naar het juiste muzikale genre met het juiste sentiment. Een handige tool die ik hiervoor ontwikkeld heb is het Muziek-Moodboard. Hiermee kan de klant online een aantal korte muziekfragmenten beluisteren en er feedback op geven op het moment dat het uitkomt. Een efficiënte manier om samen te bepalen wat wel en niet wenselijk is!

Showreel

Waarom JPGeersing

Ervaren
Ik werk snel en kan morgen al een eerste schets voor je maken.

Onafhankelijk
Als je voor mij kiest dan beschik je ook over mijn studio. Ik ben dus niet afhankelijk van derden.

Samenwerking
Mijn klanten werken graag met me samen, lees het hier of op LinkedIn

Neem contact op met Jan Pieter

Recent werk

Glasaal Volendam

Dit was de eerste muziekopdracht van de firma Koekepeer waarvan ik een dag eerder een van de eigenaren ontmoette. Die avond belde hij me op met de bijna onmogelijke vraag “of ik uiterlijk morgen muziek gecomponeerd kon hebben voor een videoproductie over de glasaal…”. De opdracht was letterlijk om de beelden te voorzien van palingsound met een ‘vleugje’ Nick en Simon. De film moest het gevoel van trots uitstralen:“Wij binnen ondernemende minsen”. Ik heb een duik in het verleden genomen en geluisterd naar The Cats, Jan Veerman, BZN etc. Violen, mannenkoor en gitaren moesten de basis worden! Het bleek een begin te zijn van een mooie samenwerking :-)

Naar portfolio

Tevreden klanten voor wie ik werk