Voice-over

Ik help je met de juiste stem

Ik heb veel stemacteurs geregisseerd en kan je helpen bij het maken van de juiste keuze voor een geschikte voice-over. Die keuze is belangrijk, het is de finishing touch van je video waar je je ziel en zaligheid in gelegd hebt. Er valt alleen zoveel te kiezen dus waar moet je op letten? Het antwoord ligt meestal bij de doelgroep van je product. Maar niet altijd, het is vaak ook gewoon een kwestie van stijl en smaak.

Tone of voice

Kies je voor een mannenstem of vrouwenstem? Nog meer keuzes: jong of belegen, warm of zakelijk, serieus of ludiek… Geen nood, ik help je met die keuze en laat je wat stemmen horen. Aan jou de definitieve keus.

Faciliteiten

Een zwevende vloer, dubbele deuren, een uitstekende microfoon, een groot scherm en lekker veel ruimte. Lees hier meer over de spreekfaciliteiten.

Inspreken door Jan Pieter

Als je ervoor kiest om je voice-over door mij te laten inspreken dan kan dat meestal nog dezelfde dag gedaan worden. Ik stuur een mp3 als voorbeeld en daarna een wav inclusief eventuele wijzigingen. Luister hieronder naar wat voorbeelden die door mij zijn ingesproken.

Waarom JPGeersing?

Snelheid
Ik spreek vandaag nog voor je in of vind in no-time de beste spreker voor je video.

Native speakers
Iedere stem waar-ook-ter-wereld live regisseren en opnemen.

Netwerk
Ik beschik over een groot netwerk van sprekers waaronder diverse bekende Nederlanders.

Neem contact op met Jan Pieter

Recent werk

Lagerwey

Voor videoproducent ‘Bam!’ uit Amersfoort deed ik de post productie voor een serie films over windturbinegigant Lagerwey. Ik sprak zelf de Nederlandse versie in en in de video hiernaast deed ik de regie voor de Amerikaanse voice-over.

Naar portfolio

Tevreden klanten waarvoor ik werk