Audionabewerking

Audionabewerking -of geluidsnabewerking- is de kers op de taart van je productie: de dialogen zijn schoon en goed verstaanbaar, klankverschillen worden aangepast, tikjes en plopjes verwijderd, muziek staat in verhouding en het geheel is synchroon met het beeld. Dit is vaak ook een goed moment om de productie te laten inspreken. Je film klinkt na bewerking vele malen beter op zowel je smartphone als op televisie. En ook over technische normen (o.a. R128) hoef je je geen zorgen te maken.

Hoe werkt het?

Als de audionabewerking is voltooid ontvang je een audiobestand dat optimaal is afgestemd met het medium (TV, bioscoop, online etc). Ook is het mogelijk een volledige audio-relay te doen, inclusief beeld en geluid. Nagenoeg alle videoformaten kunnen hierin worden aangeleverd.

Als je het handig vindt dan ontvang je na afloop de film in een lage resolutie. Een snelle manier om het nabewerkte geluid te beoordelen, voor jezelf of voor een eventuele derde partij. Daarnaast ontvang je desgewenst een tracksheet voor de Buma Stemra, voorzien van titels, uitvoerende, tijdcodes en lengtes.

Stuur de ruwe bestanden op via mijn WE-transfer kanaal. Hulp bij de instellingen kan je vinden op deze pagina: specificaties.

Wat kost het?

De kosten voor audionabewerking zijn 75 euro per uur, inclusief studio, ex. BTW. Projectprijzen bespreekbaar.

Waarom JPGeersing?

Multimediaal
Het geluid van je film klinkt opvallend goed op Youtube maar ook op televisie.

Norm
Geen kopzorgen over technische normen die worden opgelegd door het medium.

Efficiënt
Eenvoudige verzending en een controle video voor ontvangst.

Neem contact op met Jan Pieter

Muziekgegevens na audionabewerkingMuzikale audionabewerking

Muziekgegevens

Na afloop van de audionabewerking ontvang je van mij een lijst met gebruikte muziek voor aanlevering aan de Buma Stemra. Voorzien van titel, tijdcode in/uit en lengte.

Naar portfolio

Tevreden klanten waarvoor ik werk