Audionabewerking

Audionabewerking -of geluidsnabewerking- is de kers op de taart van de productie: de dialogen zijn schoon en goed verstaanbaar, klankverschillen worden aangepast, tikjes en plopjes verwijderd, muziek staat in verhouding tot de rest en alles ligt sync met het beeld. Vaak is dit ook een goed moment om de productie te laten inspreken. Je film klinkt na bewerking vele malen beter op zowel je smartphone als op televisie. En ook over technische normen (o.a. R128) hoef je je geen zorgen te maken.

Hoe werkt het?

Audionabewerking kan snel en efficiënt worden gedaan via WE-transfer. Stuur mij de geluidsbestanden en ik ga ermee aan de slag. Mocht je hulp nodig hebben bij de specificaties dan hoor ik het graag.

Als je het handig vindt dan ontvang je van mij na afloop de film in lowres. Die kan je gebruiken om de film mét het nabewerkte geluid te beoordelen, voor jezelf of voor een eventuele derde partij. Daarnaast ontvang je desgewenst een lijst met gebruikte muziek voor de Buma Stemra, voorzien van tijdcodes en lengtes.

Wat kost het?

De kosten voor audionabewerking zijn 75 euro per uur, inclusief studio, ex. BTW. Projectprijzen bespreekbaar.

Waarom JPGeersing?

Multimediaal
Het geluid van je film klinkt opvallend goed op Youtube maar ook op televisie.

Norm
Geen kopzorgen over technische normen die worden opgelegd door het medium.

Efficiënt
Eenvoudige verzending en een controle video voor ontvangst.

Neem contact op met Jan Pieter

Muziekgegevens na audionabewerking

Muziekgegevens

Na afloop van de audionabewerking ontvang je van mij een lijst met gebruikte muziek voor aanlevering aan de Buma Stemra. Voorzien van titel, tijdcode in/uit en lengte.

Naar portfolio

Tevreden klanten waarvoor ik werk